Endre Olsen og Hestehandlarane hyllar Ivar Medaas

Ivar Medaas var ein av dei mest folkekjære og jordnære artistane me har hatt, frå han slo igjennom med visa «Dar kjem dampen» på byrjinga av 60-talet, fram til han døydde 15 album seinare, i 2005. Endre Olsen & Hestehandlarane freistar pusta nytt liv i Medaas sin store songskatt, med bluegrass-lenande besetning, og harmoniar og med meir fokus på den eineståande musikaren enn på revyartisten, heiter det i omtalen.

Endre Olsen & Hestehandlarane er: Ragnhild Kambo Grov & Endre Olsen (song), Jørgen Sandvik & Roald Kaldestad (div. strengeinstrument), Anders Bitustøyl (kontrabass).

«Dette var, helt ærlig, noe av det beste jeg har sett på en norsk konsertscene. Jeg tar av meg hatten og bøyer meg i støvet, både for musikalitet, gjennomføring og evnen til å modellere dette materialet inn i en form som løfter både band og originalartist opp på et helt nytt nivå.» Rune Letrud, Musikkbloggen.no etter bandet sin første konsert, på Den Forvitnelege Countryfestivalen på Voss, september 2022.

I Bømlo Kulturhus laurdag 6. mai kl 1900.