Stord Storband  med to romjulskonsertar

Stord Storband (Foto: Stord Jazzklubb)

Fem år etter forrige konsert er storbandet i storform og klart for to nye julekonsertar  (28. og 29 desember i  Kulturhuset). Bandet sine medlemer er alle frå Stord eller har nær tilknyting til øya. Beståande av mange profesjonelle, og nokre semiproffar, garanterer me ei heidundrande konsertoppleving. 

I år som sist er bandet leia av «the one and only», mannen som kan snakka flytande ‘storamål’, gitarist Hans Mathisen frå Sandefjord, skriv jazzklubben på heimesida si.

I storbandet spelar: Tarald Tvedten – trommer, Halvor Folgerø – bass, Øystein Kvinge – tangentar, Åge Østrem trompet, Eli Nina B. Onarheim – trompet, Geir Lund – trompet, Per Lund – trompet, Preston Kingsley – trompet,  Pål Roseth – trombone, Jan Magne Olsen – trombone,  Tørres Edvardsen – trombone, Robert Sylta – trombone, Jan Kåre Hystad – altsax, Tor Yttredal – altsax, Ole Jacob Hystad – tenorsax,  Ole Christian Ottestad – tenorsax, Gunnar Onarheim – barytonsax,

Gjester: Rebecca Hammersland – vokal,  Sandra Linnèa Lindwall – vokal, Gisle Alsaker – vokal