Slik slepp du ketchup-irritasjonen

Øyvind Johnsen har løysinga når det gjeld å få ketchupen kvikt ut av flaska. Sennepen også, natgurlegvis. (Foto: Steinar Hystad)

Er du mellom dei som irriterer deg litevetta kvar gong du skal ha tomatketchup på pølsa, burgeren, pizzaen eller i blandinga med kjøttdeig spagetti? Irriterer deg over at den raude sausen alltid er i botnen av plastflaska og du må dunka og slå og halda flaska opp-ned ei stund for å få fram godsakene? Løysinga på vanskane er ikkje lenger vekke enn i Brandasund.  Tre-tusenkunstnar Øyvind Johnsen har dreidd eit solid lite stativ til å setja flaska i – med tuten ned heile tida –  klar til å levera ketchup’en  på  sekundet når du vil.  Johnsen har verkstaden  og utsalet sitt på bryggekanten nok timetrar utom  butikken og Fabrikkloftet

Står flaska i stativet har den levering på sekundet når du ønskjer. (Foto: Steinar Hystad)