Ny gjestebok i kjømda

Kvileplassen i på toppen av Fossatrappo byr på framifrå utsikt – og snakk kjem nye gjestebok i kassen på varden. (Foto: Steinar Hystad)

Pandemien som sette så mangt ut av spel nokre år, gjorde seg også gjeldande på  steinkvileplassen  på toppen av Sherpatrappene i Fossabrekko. Altså ved inngangen til fjelleldoradoet Kvelve.  Grunna smittefare henta turlag  inn  gjestebøker, også den som har hatt tilhald i kassen på den staute høge varden.  Der kunne me heidra oss sjølve for god innsats i steintrappa med innskriving i  manntalet, pluss at siffera i eine margen gav eit bilete på kor stor turtrafikken til fjells er.

Når smittefaren no  blir sagt å vera omtrent avslutta, på eit vis, er  gjesteboka i Kvelve etterlyst.  Hjå  Stord-Fitjar Turlag får Stordront opplyst at ny bok er i kjømda.