Bluesfest med lokale heltar og svingande gjester

Kurt Sløvigen og Arne Fjeld Rasmussen i Kurt Sløvigen duo er første par ut på scenen fredag. (Foto: Stord Jazzklubb)

Stord Jazzklubb slår på blues-stortromma komande helg, med  to konsertar både fredagskvelden og laurdagskvelden. For dei som frekventerte dansane og konsertane  for  30 – 40  år s sidan ( og kanskje enno lenger attende), blir det spennande å høyra att Kurt Slevigen.  Med gitaren stod han på fleire scenar rundt oss då, no stiller han i Kurt Slevigen Duo, og lovar nedstrippar blues med sjel.  I andre konserten fredag  får  me høyra stordbandet  Tubesnakes  med 30 år i bluesfarten og i full sving med innspeling av nytt album  texas-blues.

Atle Hansen med bandet  Bømlablues og koristane i MaMaK opnar bluesfesten laurdag kveld.  Her blir det mellom anna  bydd på  kjende melodiar med nyskrivne  tekstar.   Veteran i sjangeren, Arne Skage & The Procastinator  avsluttar bluesfesten. 

Utfyllande informasjon om artistane er å finna på  Stord Jazzklubb si  nettside.