Storinnrykk på Myrvold Gård

(Foto: Barnas Turlag Stord/Fitjar)

Sundag kunne stordront.no melder om lange bilkøar og fulle ventefelt til Huglo på Jektavik ferjekai. Ein av forklaringane på den travle trafikken finn me når me kikkar innom Barnsa Turlag Stord/Fitjar sin facebook-profil. Der står det nemleg å lesa:

TUSEN TAKK TIL Myrvold Gård som åpna gården sin til Barnas Turlag i dag

Rundt 300 stykker var innom på denne fantastiske gården! Fulle ferjer, spreke familiar som tok både bein og sykla fatt på Huglo. Salg i den flotte kafeen som er laga på gården. Vafler, boller, kake, heimelaga is, ulike bær-gelé og mykje anna godt!

For nokon verter som driv Myrvold Gård. Barna fekk holde slanger, skilpadde, papegøye, emu, rumpetroll, ullgrisar, kaniner, høner og mange andre dyr!

Kikk innom Barnas Turlag Stord/Fitjar på Facebook for fleire bilete.