Mellom dei mest besøkte turlagshyttene

Faksimile av oppslaget i «Sti og Varde».

I nyaste utgåva av Bergen og Hordaland Turlag sitt medlemsblad, STI og VARDE,  står følgjande å lesa om hyttene Stovegolvet og Rongevær, som begge vart opna i fjor:

«Rongevær ble åpnet 18.juni og har hatt 850 besøkende i 2022. Av disse  er ca en tredjedel dagsbesøk. Stovegolvet, som ble åpnet 19 juli i fjor, har hatt ca 1100 besøkende, med i overkant 50 % som dagsbesøk. Dersom vi justerer besøkstallene opp for et helt driftsår, vil det plassere disse to hyttene i topp fem blant de mest besøkte turlagshyttene våre. Begge hyttene har hatt mer besøk enn forventet og budsjettert.

Det er nok en del som er nysgjerrige og er innom hyttene nå i starten, men tilbakemeldingene fra gjestene  har vært så positive at vi tror det vil være rift om sengene  på begge hyttene også i årene som kommer.»